S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NOVINKY

arr318.10.2019 - Ebook "Ako napísať pútavý motivačný list" už k dispozíciiK dispozícii máme už aj ebook "Ako napísať pútavý motivačný list", ktorý vhodne dopĺňa ebook "Ako... arr320.10.2019 - Rikiho dobrodružstvá II. - Ako sa Riki stratil a znva našielRikiho dobrodružstvá II. - Ako sa Riki stratil a znova našiel Pripravujeme pokračovanie úspešnej... arr321.4.2015 - E-bookAko napísať atraktívny životopis je na sveteE-book Ako napísať atraktívny životopis je na svete a je pre vás zdarma... stačí si ho objednať a... arr3Aktualizovaný ZP od 01.01.2015Stiahnite si úplné znenie Zákonníka práce účinného od 01.01.2015...

TOVAR V AKCII

naša cena 240,00 EUR
skladom
naša cena                       
skladom
naša cena                       
skladom

KONTAKTY

Mgr. Silvia Lidajová - HR Master
Ul. na Priehon 70
949 05 Nitra 5
tel: +421 948 333 002
napíšte nám
silvia.lidajova@icloud.com

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 70,00 EUR
skladom
naša cena 120,00 EUR
skladom

ANKETA

Je prehľadný a vhodne štruktúrovaný životopis dôležitý pri hľadaní zamestnania?

Rozhodne áno 43% Skôr áno 21% Skôr nie 16% Vôbec nie 19%

» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Spoločnosť Mgr.Silvia Lidajová - HR Master sa pri spracovaní osobných údajov riadi zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý zohľadňuje nariadenie EÚ o GDPR. Osobné údaje sú chránené pred zverejnením a použitím treťou osobou. Sú použité iba pre zasielanie objednaného tovaru, následnú komunikáciu so zákazníkom a v prípade poskytnutia služby - vyhotovenia životopisu a motivačného listu, resp. ich zhodnotenia a dotvorenia. Od dotknutej osoby (fyzickej či právnickej) sa budú vyžadovať len také osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na dosiahnutie účelu spracúvania.

Dotknutá osoba udeľuje spoločnosti Mgr. Silvia Lidajová - HR Master tento súhlas na dobu neurčitú objednaním tovaru resp. služby. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže dotknutá osoba odvolať kedykoľvek písomnou formou na adresu spoločnosti. Súhlas zanikne v lehote do 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu dotknutej osoby spracovávateľovi a údaje budú následne vymazané.
 
YmI2N